.. Et anderledes galleri


Galleri X finder du i Pennehave 18 i Rungsted. Galleriet er indrettet i hyggelige lokaler fordelt på 2 etager, og med over 40 forskellige kunstnere, er du sikret et inspirerende og bredt udvalg indenfor moderne kunst.

Galleriet ejes af Tomas Toft som har arbejdet med kunst og galleridrift i snart 30 år. Efter at have arbejdet med investeringskunst i 80érne savnede Tomas et sted, hvor man købte kunst med hjertet og ikke udelukkende for investeringens skyld. Derfor åbnede Galleri X i 1992.
Dog skal det nævnes at kunstnere som Leif Sylvester, Gunleif Grube, Christian Tangø og Kurt Trampedach alle er kunstnere som er blevet handlet i Galleri X til brøkdele af hvad de koster i dag.

Konceptet er fortsat siden dengang. De kunstnere som findes i Galleri X er dygtige, veletableret kunstnere, som alle har en interessant historie at fortælle, og hvor kvaliteten og prisen hænger sammen. Samtidig er Galleri X konstant på udkig efter nye og talentfulde kunstnere, hvilket betyder at du altid finder et spændende mix af erfarne og ”grønne” kunstnere i galleriet.

LEASING AF KUNST

Det er vigtigt for Galleri X at bryde med den traditionelle opfattelse af et galleri. Derfor bruges galleriet på en anderledes måde og til mange formål. F.eks. tilbyder galleriet aftenarrangementer med vinsmagning, tapas og kunstforedrag.

HUSK AT KUNST KAN FRADAGES PÅ LINIE MED ETHVERT ANDET DRIFTSMIDDEL. KLIK HER
På hjemmesiden her får du et godt indblik i Galleri X, hvilke kunstnere du kan finde, hvornår der er ferniseringer og hvilke ekstraordinære aktiviteter som findes i galleriet.

Vi ses hos Tomas, Alfred og Mads

Kontakt toft@gallerix.dk -

eller 40423898GOD LÆSELYST
 

Åbningstider

Hverdage 14.00-18.00
Onsdag Lukket
Lørdage 11.00 - 14.00

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Modtag seneste spændende nyt og events i din indbakke!
© 2012 Galleri X - Website: Napp.dk